Vastagbél tisztítás

Hatékony vastagbél tisztítás fájdalommentesen

Vastagbél tisztításEgészségünk alapját a bélmozgások képezik, ha nem produkálunk legalább egy székletürítést naponta, abban az esetben különféle betegségek kialakulása várható a közel jövőben.

Az emberi szervezet folyamatosan méregtelenít, ugyanakkor a nem megfelelő táplálkozás és a mozgásszegény életmód következtében folyamatosan nő a vastagbélben felhalmozódó toxinok, valamint a bélfalon letapadt salakanyagok mennyisége. A felhalmozódó mérgek miatt idővel kellemetlen tünetek és betegségek alakulhatnak ki, ha nem fordítunk kellő figyelmet a vastagbél tisztításra.

A vastagbél tisztítása napjainkban még mindig szkepticizmust vált ki az emberekben. Az emberiség többsége úgy gondolja, hogy a vastagbél tisztításra azért nincs szükség, mert a szervezet elvégzi helyettünk ezt a műveletet. Igaz, hogy testünk folyamatosan méregtelenít, ezzel egyidejüleg igyekszik eltávolítani a vastagbélben lerakódó mérgeket, viszont az idő múlásával ez a funkcionális folyamat nem lesz elegendő.

Miért szükséges mindenki számára évente elvégezni egy béltisztítást?

A bélproblémákról való kommunikáció épp olyan kellemetlen a páciens számára, mint beszélni a hüvely gombáról, köznyelven candidáról, vagy impotenciáról. Az emberek hajlamosak a szőnyeg alá söpörni a problémákat, ha frusztráltnak érzik magukat. A Clean Inside® béltisztító kúra otthon elvégezhető, mely teljesen fájdalom és kockázatmentes, illetve nem jár semmilyen kellemetlenséggel, így nem kell attól tartani, hogy a vastagbél tisztítás ideje alatt sűrűn kell illemhelyre futkosni.

Bizonyára azzal mindenki tisztában van, hogy a rostokban szegény, fehér cukorban, szénhidrátban és állati zsírokban gazdag élelmiszerek, ráadásul az adalékokban bővelkedő félkész- és készételek akkora mennyiségű káros anyagot juttatnak a szervezetbe, amivel méregtelenítő szerveink már egyáltalán nem képesek megbirkózni. A tisztító kúra igen komoly betegségek, mint vastagbéldaganat megelőzését is szolgálja, ezért van szükség rendszeres vastagbél tisztításra, mely egyszerre segít a megelőzésben és a kellemetlen tünetek megszüntetésében is, mkindemellett hozzájárul a már kialakult betegségek kezeléséhez.

Mikor esedékes a vastagbél tisztítása?

Emésztőrendszeri panaszmentesség esetén is ajánlott évi 3-4 alkalommal a vastagbél tisztítás elvégzése. Érdemes a béltisztító kúrát tavaszal és ősszel megejteni, hiszen az őszi segít felkészülni a téli időszakra, amikor jóval kevesebb tápanyag és vitamin jut a szervezetünkbe, mint nyáron. A vastagbél tisztítás után javul a tápanyagok felszívódása, ezzel ellentétben a tavaszi kúra megszabadít a télen felhalmozódó mérgektől és salakanyagoktól. Évszaktól függetlenül az alábbi tünetek esetén mindenképp javasolt a vastagbél tisztítás:

Gyulladásos bélbetegség esetén a vastagbél tisztítást a gyógyulásig ne alkalmazzuk.

Miért válasszuk a Clean Inside® béltisztító kúrát?

A vastagbél normális tisztítása érdekében ajánlatos az egészséges táplálkozás valamint a rostokban gazdag élelmiszerek fogyasztása. Javasolt a reggelit rostokban gazdag étkezéssel kezdeni, például zabpehely. A vastagbél tisztításhoz – az étrendváltás mellett – a kiváló minőségű béltisztító program alkalmazása évi szinten minimum kétszer ajánlott. A kúra ugyanis koncentrált formában tartalmazza a vastagbél tisztításhoz szükséges rostokat, illetve természetes összetevőket. Nagyon fontos a rendszeres mozgás valamely formája, valamint a kellő folyadékbevitel, mely elősegíti a helyes bélmozgás egyensúlyát, ezáltal a letapadt salakanyagok kiürülését. A Clean Inside® méregtelenítő kúra piacvezető termék, mint hazánkban, mint más európai országokban. Egyedülállóan kidolgozott laktóz, glutén és gmo mentes készítmények, melyek szakorvosok által teszteltek. A Clean Inside® béltisztító kúra egy teljes körű béltisztítás és méregtelenítés egyben, mely mindennapos használatra készült.

A vastagbél tisztítás közben a termék hatékonyan távolítja el a bélrendszerből a mérgeket és a bél redőiben pangó salakanyagot, emellett segíti az emésztést és az anyagcserét, kiváló lehet olyan betegeknek, akik hashajtó segítségével székelnek, ezen felül javítja a mentális és fizikai teljesítőképességet. A vastagbél tisztítás folyamán az immunrendszer is erősödik. Ebből következik, hogy az immunsejtek mintegy 70 százaléka a bélrendszerben található. A vastagbél tisztítással egyidejüleg a salakanyagban megbújó parazitákat is eltávolítja. Ezek az élősködők mérgeket termelnek, valamint nagy mennyiségű tápanyagot szívnak el a szervezettől. Amit még tudni érdemes, a vastagbél tisztítás elősegíti a fogyást, ugyanis a bélben letapadt salakanyag eltávolításával akár 2-3 kilóval könnyebbek lehetünk. Az anyagcsere helyreálltásával a zsírszövetek lebontása is felgyorsul, ami hozzájárul a lapos has eléréséhez.

A rákmegelőzésben is fontos szerepet kap, hiszen a bélrendszerben lerakódó méreganyagok ugyanis kapcsolatba hozhatóak a vastagbélrák és a végbélrák kialakulásával.

Forrás:
A naturalswiss.hu weboldal hozzájárult a tartalom felhasználásához.


Ajánlott termék

Béltisztítás | Béltisztító kúraClean Inside® béltisztító Program

A Clean Inside® béltisztító Program három termékből áll, melyet kifejezetten a vastagbél legalaposabb és legtermészetesebb módon történő tisztítására fejlesztettünk ki.