Tisztító kúra

Tisztító kúraA tavasz a tisztító program vagy tisztító kúra elvégzésének legideálisabb ideje, mivel ilyenkor a legmagasabb az ember energia szintje.

A tél folyamán szervezetünk visszatartja a zsírt és energiatakarékos üzemmódra rendezkedik be. Az emberek fáradékonyabbnak érzik magukat ebben az évszakban, ez elsősorban az evolúciós folyamatnak köszönhető, amikor az emberek hosszabb ideig is táplálék nélkül maradtak.

A tavasz beköszöntével azonban már könnyebben hozzá férhetünk a tisztító gyógynövényekhez, a hosszabb nappalok részeseivé válunk, és ezért érdemes ilyenkor megkezdeni a tisztító program és tisztító kúra kezeléseket.

A tisztító kúra és a tisztító program segít az ideális testsúly megtartásában, csökkenti az élelmiszer utáni sóvárgást, és testünk rugalmasabban reagál az élet jó és rossz dolgaira egyaránt.

Tavasszal hajlamosabbak vagyunk a bőrkiütésekre, allergiás tünetekre, mivel szervezetünk ekkor szabadul meg a tárolt méreganyagoktól, és beállítja az anyagcserét a hőmérsékletváltozásnak megfelelően.

A tisztító program, vagy tisztító kúra mind pszichológiailag, mind fiziológiailag javítja a felmerülő stressz és a különféle problémák leküzdésének képességét, segít kezelni az olyan tüneteket és betegségeket, mint a fáradtság, vagy a különböző légzési és emésztési betegségek.

A tisztító program, mint egy méregtelenítő eljárás, segít eltávolítani a természetes méreganyagokat a szervezetből, és fenntartani az egészséges testsúlyt. Testünk minden nap ki van téve a különféle külső méreganyagok tömkelegének, beleértve a szennyező anyagokat, növényvédő szereket, és a vegyi anyagokat. Ezeken felül a szervezetünk a normális anyagcsere működése során különböző hulladékot is termel.

Bár testünk célja, hogy természetes úton megszabaduljon ezektől a toxinoktól, a nagy mennyiséggel már nem fog tudni egymaga elboldogulni, csak tisztító kúra segítségével.

Minden egyes évben ezek a ki nem pucolt méreganyagok tovább halmozódnak a szervezetben, szabályos sokkot okozva ezzel.

Egy megfelelő tisztító program támogatást nyújt a szervezetünknek, hogy könnyebben megbirkózzon a természetes toxinokkal, a nem kívánatos súlyfölösleggel, és csökkentse a testünkre nehezedő stresszt. Éppen ezért egy tisztító kúra elengedhetetlenül szükséges a vitalitás és az egészség fenntartásában. Ehhez nyújtanak megfelelő segítséget a Clean Inside® béltisztító program termékei.

A tisztító program nagyobb hatékonyságának elérése végett érdemes lenne legalább a méregtelenítés ideje alatt elhagyni a cukrot, a szénhidrát bevitelt csökkenteni, és inkább könnyebben emészthető, de rostokban gazdag táplálék fogyasztása javasolt, mint például zöldségek, gyümölcsök, vagy a gluténmentes gabona (barna rizs, vadrizs, lencse).

A tisztító kúra ideje alatt lehetőleg tartsuk magunkat távol a füstölt és pácolt húsoktól, tartósítószerektől, melyeket ezek a húsok tartalmazhatnak, és csak fölösleges, rákkeltő anyagokat juttatunk be velük a szervezetünkbe.

Amennyiben ezeket a tanácsokat betartjuk és kihasználjuk a Clean Inside® béltisztító program nyújtotta lehetőségeket, akkor tisztító kúra sikere garantált mindenki számára.


Ajánlott termék

Béltisztítás | Béltisztító kúraClean Inside® béltisztító Program

A Clean Inside® béltisztító Program három termékből áll, melyet kifejezetten a vastagbél legalaposabb és legtermészetesebb módon történő tisztítására fejlesztettünk ki.