Paraziták

Valóban élnek paraziták az emberben?

ParazitákAz emberek zöme el sem tudja képzelni, vagy nem tulajdonít túl nagy jelentőséget annak, hogy benne is élhetnek férgek vagy kukacok. Az igazság azonban megdöbbentő, hiszen a paraziták nem válogatnak. Életkortól, nemtől és társadalmi helyzettől függetlenül bárkit megtámadhatnak a paraziták. Amennyiben bekerülnek a szervezetbe, igyekeznek észrevétlenek maradni, hogy elvehessék előlünk a legértékesebb tápanyagokat. Mit tegyünk ilyen esetben? Méregtelenítéssel eltávolíthatjuk magunkból a nem kívánt parazitákat, más szóval élősködőket.

Bizonyos felmérések igazolják, hogy legalább tízmillió emberben található meg valamilyen parazita. Az élősködők manapság tabutémának számítanak, hiszen a társadalom nem akar tudomást venni róla. Azok, akikben ott élnek a paraziták, szégyellik, a többiek pedig úgy vélik, hogy velük soha nem történhet meg ez a „betegség”. Sajnos kevesen tudják, hogy fertőzött disznóhús, a mosatlan zöldség és gyümölcs, de a rossz víz közvetítésével is bekerülhetnek a peték az emberbe. Élhetnek a bélrendszerben, az izmokban, de akár a szemben is. Testünk mindig jelez, ha baj van, így a paraziták jelenlétére is mindig figyelmeztet.

Ilyen tünetek lehetnek:

  • gyakori és ok nélküli fáradtság
  • kiütések
  • hosszabb ideig tartó rossz közérzet

Melyek a leggyakoribb tünetek?

Akkut gyulladásos és allergiás panaszok esetén mindenképp élősködők jelenlétére kell gyanakodnunk. Az alvászavarok szintén utalhatnak parazitákra. Jellemző tünete a visszatérő végbélviszketés, továbbá a haspuffadás, az ekcéma vagy csalánkiütés. A bélben élő paraziták kiválthatnak híg székletet, illetve székrekedést. Az ürülékükben található méreganyagok hatással vannak az idegrendszer működésére. Tünetei: az állandóan feszült idegállapot, a dührohamok vagy akár agresszivitás. Igen gyakori még a dekoncentráció, a memóriazavarok és a migrén. Egyes kutatások szerint a paraziták összefüggésbe hozhatók az asztma és a rák kialakulásával.

Méregtelenítéssel a paraziták ellen

Az átlagember 40 éves korára akár tízkilónyi salakanyagot is felhalmozhat a vastagbelében. A bélsár toxintartalma rendkívüli veszélyeket rejt magában, továbbá kiváló élőhely a paraziták számára, hiszen védelmet, búvóhelyet és táplálékot jelent számukra. A paraziták ragaszkodó élőlények, önszántukból nem hagyják el az emberi testet, de van megoldás, egy méregtelenítö kúra segítségével búcsút mondhatunk a hívatlan parazitáknak. A leghatékonyabb béltisztító kúra a Clean Inside® béltisztító program, mely a paraziták kiűzése mellett az emésztőrendszerben felhalmozódott káros méreg és salakanyagoktól, valamint toxinoktól is megszabadítja szervezetünket.

A paraziták mérgeket termelnek, éppen ezért a vastagbél tisztítás elősegíti a fogyást, tudniillik a bélben letapadt salakanyag eltávolításával 2-3 kilóval könnyebbek lehetünk. Az anyagcsere helyreálltásával egyidejüleg a zsírszövetek lebontása is felgyorsul, mely hozzájárul a lapos has eléréséhez.

A béltisztítás a rákmegelőzésben is fontos szerepet kap. A bélrendszerben lerakódó méreganyagok kapcsolatba hozhatóak a vastagbélrák és a végbélrák kialakulásával.


Ajánlott termék

Antiparazita táplálékkiegészítőParasic® antiparazita táplálékkiegészítő

A Parasic® élősködő elleni táplálékkiegészítő segít eltávolítani a bélparazitákat és petéiket a vastagbélből és a szervezet más részeiből.