Méregtelenítő kúra

Méregtelenítő kúraA méregtelenítő kúra prioritást élvez az egészséges életmód fenntartásához, hiszen az emberi test mérgeket kiválasztó szerveinek segít a túlterhelését és a lerakódásokat megszüntetni.

A kúra alkalmával a létfontosságú szerveket mint a bélrendszer, máj, vesék, tüdő valamint a bőr célirányosan képes helyreállítani, ezért javasolt a méregtelenítés.

A félévente ajánlott méregtelenítő kúra mellett érdemes figyelnünk a mindennapjainkra, ezért illeszünk be az életünkbe terhelés csökkentő napokat, alkalmazzuk a heti egy gyümölcsnap kúrát, illetve a méregtelenítő tea fogyasztása hozzájárulhat a méregtelenítő szervek szinten tartásához.

A méregtelenítő kúra előtt javasolt méregtelenítő tea fogyasztása, léböjttel kombinálva.

A méregtelenítő kúra segítségével milyen méreganyagok kerülnek eltávolításra?

Az élelmiszer-adalékok, gyógyszerek hatóanyagai, klórozott víz, tartósítószerek, rovarirtók (vízben, élelmiszerekben), kozmetikai, háztartási vegyszerek és a szennyezett levegő mind-mind mérgezik a szervezetet.

A mai modern, civilizált világban sokkal összetettebb feladat a méreganyagok kiválasztása, mint néhány évszázaddal ezelőtt. Az öntisztító szervek túlterhelését a fokozott folyadékbevitellel, lehetőleg méregtelenítő tea fogyasztásával lehetséges szabályozni, tudniillik nemcsak a méreganyagok feloldását, hanem a szervezetből való kiürítését is megkönnyíti.

Fektessünk minél több hangsúlyt a megelőzésre, hiszen a sikeres méregtelenítő kúra után szervezetünk sokkal könnyebben bírkózik meg a betegségekkel, viszont a nem egészséges szervezet a méregtelenítő kúra alatt fokozottabban terheli meg a testet.

Az ideális, és egyben javasolt méregtelenítő tea gyógynövények speciális keveréke, amey nem tartalmazhat kemikáliákat, hiszen méreggel mérget eltávolítani megfontolatlan és egyben önkárosító lépés lenne.

Súlyosabb esetek

Nagyon fontos a rostokban gazdag táplálkozás, mint az emésztés, mint szervezetünk normális működése érdekében, hiszen a rostszegény és helytelen étkezés, kevés mozgés, ülő munka a székrekedés kialakulásához vezethet.
Kutatások alkalmával beigazolódott, hogy székrekedés következtében a vastagbélben pangó salakanyagok újbóli felszívódásával méreganyagok jutnak ismételten vissza a véráramba. A megelőzés érdekében javasolt a növényi rostokban gazdag táplálkozás, méregtelenítő tea fogysztása léböjttel párosítva.

A méregtelenítő kúra után számos jó hatást tapasztalhatunk. A szervezet ismételten alkalmas az értékes tápanyagok, vitaminok, ásványi anyagok minél jobb hasznosítására.
A vastagbélben netalán előforduló paraziták ellen is tehetünk, amennyiben méregtelenítő teát fogyasztunk.

A Clean Inside® béltisztító és méregtelenítő kúra részét képezi a méregtelenítő tea, a paraziták eltávolítása, és az egészséges bélflóra ismételt felépítése. A heti körforgásba beépített méregtelenítő tea napok segítik a jó közérzet, aktivitás, vitalitás folyamatos szintentartását. Emelett a jobb emésztés és a kiválasztó szervek stabilabb működésének helyreállításával a koleszterinszint, vérnyomás, testtömeg normális szintjének eléréséhez is hozzásegítheti a szervezetet, ha rendszeresen fogyaszt méregtelenítő teát.

A csökkent agresszivitás és a nyugalom érdekében a méregtelenítő tea rendszeres fogyasztása pozitív változásokat eredményezhet.

A mai modern, sokszor megfontolatlan táplálkozásnak köszönhetően a szervezet elsavadosáda igen drasztikus problémákhoz vezethet. A méregtelenítő tea lúgos kémhatásának köszönhetően, illetve igen magas antioxidáns tartalma miatt a szabadgyökök elleni küzdelemben is külön kihangsúlyozandó élharcos.
Javasolt a legalább évi két alkalmas méregtelenítő kúra elvégzése, lehetőleg tavasszal és ősszel, társítva méregtelenítő tea fogyasztásával, amellyel oly jótékony hatásokat érhetünk el, mint több energia, jobb közérzet, illetve kisebb alvásigényt biztosít számunkra a testtömeg, várnoymás és koleszterinszint normalizálódása mellett.


Ajánlott termék

Méregtelenítés | Méregtelenítő programToxiClean® méregtelenítő Program

A ToxiClean® méregtelenítő Programot arra fejlesztettük ki, hogy a Clean Inside® Programmal együtt alkalmazva még hatékonyabban tisztítsa és méregtelenítse belső szerveit az egészséges mindennapokért.