Lapos has

Lapos has béltisztítással

Lapos hasA lapos has sok ember számára egy áhított álom önmagával szemben. Mindenki szeretne szép és esztétikus látványt látni, ha tükörbe néz. Mért? A lapos has egészséget sugároz és vonzóvá teszi az embert.

A lapos has elérése nem kifejezetten csak azok álma, akik az erőnlétre, a kockás hasra hajtanak. Lapos has nélkül nem szívesen viselünk trendi ruhákat, például egy köldökig érő topot, szűk farmert, netán bikinit. A hagyományos öltözködés kedvelőinek a konzervatívabb ruhák egyes darabjai szintén nehézkesen viselhetők lapos has nélkül, mint például az angol szoknya, a szűk nadrágkosztüm. Ebből következtethető, hogy mindenki számára a lapos has elérése lenne az ideális. Egyes szabályok betartásával a cél bárki számára elérhető.

Milyen tényezőket kell figyelembe venni a lapos has elérése érdekében?

Hogyan legyen lapos a hasunk zsírégetéssel?

A lapos has egyik mozgatórugója a zsírégetés. Az általános zsírégetésre javasolt mozgás valamely aerob irányzat, mint futás, ugrókötelezés, biciklizés, trambulinon való ugrálás, vagy akár lépcsőzés. Ezektől a gyakorlatoktól nemcsak lapos hasat érhetünk el, de a test minden egyes része megszabadul a zsírfeleslegtől. Az intenzív, folyamatos a lapos has elősegítése mellett erősíti a szívet, javítja a vérkeringést, kifejezetten segít felgyorsítani az anyagcserét, oldja a feszültséget és fogyaszt is.

A lapos has alapja a hasizom fejlesztése

A lapos has feltétele valamely aerob mozgás által leégetett zsír helyét feszes izom foglalja el. A zsírveszteségtől nem fejlődik lapos has, hiszen a felhalmozódott túlsúlytól a kitágult bőr lógni fog. Az izmos és lapos has érdekében az alábbi gyakorlatokat javasolt elvégezni, mint felülés, lábemelés és hasprés. A napi több órás edzés nem feltétlenül szükséges. Napi 10-15 perces hasizomgyakorlattal is lehet fejleszteni a hasizmot.

Miként függ össze az egészséges táplálkozás és a lapos has?

A lapos has eléréséhez és megtartásához is egyaránt fontos olyan étrendet követni, amely egészséges és nem okoz zsírlerakódást. Kifejezetten ajánlott a szénhidrátszegény étrend, ilyen a Paleo táplálkozás, az Atkins, esetleg a Zóna, illetve a South Beach diéta. Fontos ügyelni a tartósítószerek, színezőanyagok mellőzésére. A túlzott sóbevitel vízvisszatartás és puffadás miatt kerülendő. A víz fogyasztása elengedhetetlen az egészséges szervezet számmára, igyunk lehetőleg tisztított vizet vagy szénsavmentes ásványvizet. Az üzletekben kapható üdítőitalok révén rengeteg cukor és adalékanyag jut szervezetünkbe, amelyek fogyasztása egészségtelen és semmissé teheti az erőfeszítést a lapos has eléréséhez.

Méregtelenítés a lapos has eléréséért, de miért?

Miként függ össze a lapos has és méregtelenítés? Az egészség a bélben kezdődik, hiszen ha belülről nem vagyunk tiszták, szervezetünk az öntisztításra fókuszál! A lapos has csak divat lenne? Nem! Egészségünk szempontjából is rendkívül fontos. A lapos has igen szoros összefüggésben van a jó bélműködéssel és az egészséges bélflórával, hiszen az immunrendszerünk 70%-a a belekben található.

Milyen halmozott rendellenességek állhatnak a háttérben?

A széklettel illetve gázzal teli bélcsatorna esetében a csúcsos és gázos, gyulladásos helyzet kombinálódik, mely komoly egészségügyi problémákat jelez. Ezt alma típusú elhízásnak nevezzük. Kevesen tudják, hogy a hájlerakódás mögött bélgáz, megrekedt salakanyag és bélgyulladás húzódhat. Nem szép esztétikailag, és nem is egészséges a petyhüdt, zsíros köténypocak, de van kiút, a lapos has elérhető. Jelen esetben mindenképp béltisztító kúrával vagy méregtelenítő kúrával kell kezdeni..

Béltisztítás megfelelően és fájdalommentes

Az idő előrehaladtával mindenki elveszíti korábbi karcsú alakját, helytelen táplálkozás, kevés sport, szülés következtében. Középkorúként is megtartható lehet a lapos has csupán jó egészség és tiszta bélrendszer kell hozzá. A bélcsatornában lerakódó salakanyagokat és méreganyagokat időnként el kell távolítani, melyre szervezetünk segítség nélkül nem képes. Megfelelő béltisztítás és méregtelenítés elvégzésével helyreállítható a normális emésztés, a kiegyensúlyozott immunrendszer, valamint a lapos has, így az esztétikus külső is.

Forrás:
A Naturalswiss kft magyarország hozzájárult a tartalom felhasználásához.


Ajánlott termék

Béltisztítás | Béltisztító kúraClean Inside® béltisztító Program

A Clean Inside® béltisztító Program három termékből áll, melyet kifejezetten a vastagbél legalaposabb és legtermészetesebb módon történő tisztítására fejlesztettünk ki.