DrNatura

DrNatura termékek mindenkinek

DrNaturaA DrNatura méregtelenítő és béltisztító program egyszerre segít a megelőzésben és a már kialakul tünetek kezelésében. Azoknak is erősen ajánlott valamely kúra alkalmazása, akiknél még nem jelentkezett panasz. A DrNatura termékeivel elkerülhető a helytelen életmód miatt kialakuló emésztőrendszeri zavarok. Továbbá a kúra segít megőrizni a bélflórá egyensúlyát, valamint az immunrendszer védekezőképességét. A három készítményből álló DrNatura méregtelenítő és béltisztító kúrák több lépcsőben szabadítják meg a szervezetet a káros anyagoktól, valamint erősítik a szervezet természetes méregtelenítő és salaktalanító folyamatait. A DrNatura kúra rostjai eltávolítják a vastagbélben letapadt salakanyagokat, mely a parazitáknak ad élőhelyet. Ennek következtében normalizálódik a bélmozgás, megszűnnek a kellemetlen ürítési problémák, búcsút inthetünk a székrekedésnek, a puffadásnak, a hasfájásnak, valamint hasmenésnek. A kellemes ízű méregtelenítő tea hatóanyagai a belső szervekben, mint máj, segít a felhalmozódott toxinoktól, nehézfémektől megszabadítani, amíg az anti-parazita kapszula véget vet a parazitafertőzéseknek. A természetes alapanyagú DrNatura méregtelenítő és béltisztító program pótolja a jótékony bélbaktériumokat, ezzel egyidejüleg helyreállítja az immunrendszer működéséért felelős bélflóra egyensúlyát. Az életminőséghez mindezek elengedhetetlenek. A DrNatura termékei nem gyógyszerek, a teljeskörű béltisztítással és méregtelenítéssel a vastagbélrák kockázatát is jelentősen csökkenti.

DrNatura, mely kíméletes és hatékony

A mai modern világban lehetetlen elkerülni a méreganyagok bejuttatását a szervezetünkbe, hiszen a toxinok felhalmozódását az egészséges étrenddel sem lehet megszüntetni. Merthogy ehhez naponta több kiló rostot, nyers zöldséget, valamint gyümölcsöt és teljes kiőrlésű gabonát kellene fogyasztani, amire nem igazán van lehetőség. Szerencsére van egy kíváló megoldás, a DrNatura készítményei kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, így hatékonyan szabadítanak meg bennünket a toxinoktól és letapadt salakanyagoktól. A DrNatura méregtelenítő és béltisztító program európa több országában ismert, garantáltan prémium minőséget képvisel, emellett tökéletes, és átfogó eredményt érhetünk el. A belső testtisztítás mellett a vastagbélben élő parazitákat is eltávolítja, probiotikumai pedig hozzájárulnak a bélflóra egyensúlyának visszaállításához. Igen fontos, hogy javítja a májfunkciókat, erősíti az immunrendszert, mindemellett megszünteti a nem megfelelő emésztés miatt kialakuló problémákat. Mindezt egyszerűen elérhetjük, a DrNatura használata kényelemes, nem igényel más táplálékkiegészítők fogyasztását. Gyakorlatilag nincsenek mellékhatásai. Nem szabad elfelejtenünk, hogy a rostokban gazdag nyers zöldségek, gyümölcsök fogyasztása könnyen fokozott puffadást, kellemetlen gázképzüdést okozhat, ezzel szemben a DrNatura termékei alkalmazásakor ezektől egyáltalán nem kell tartanunk.


Ajánlott termék

Béltisztítás | Béltisztító kúraClean Inside® béltisztító Program

A Clean Inside® béltisztító Program három termékből áll, melyet kifejezetten a vastagbél legalaposabb és legtermészetesebb módon történő tisztítására fejlesztettünk ki.