Béltisztító

Miért fontos napjainkban a béltisztító kúra alkalmazása?

BéltisztítóA külsőnk tisztaságára mindig kimagasló figyelmet szentelünk, hiszen senki sem szeret koszos ruhát viselni, avagy zsíros hajjal utcára lépni. A belsőnk megtisztítása miért nem élvez ekkora prioritást? Ebben a modern világban szervezetünk egyre több méreganyaggal találkozik. Rohanó életmód, stresszes mindennapok, gyors és egyben egészségtelen étkezések. Éppen ezért, méregtelenítés és béltisztítás hiányában legfontosabb belső szerveink működése csökkenni fog, amelynek első jele lehet a fáradtság. Nehéz felismerni mikor szükséges a béltisztító kúra elkezdése, de mi azért vagyunk, hogy segítsünk ebben.

A tünetek sajnos nem egyik napról a másikra bukkannak fel, így észrevétlenebb maradhat a belső szervek funkcionális „fáradása”. Hogyha nem orvosoljuk időben a problémát, szervezetünk akár fáradékonysággal vagy fejfájással és igen gyakran allergiás reakciókkal, illetve egyéb súlyos betegségek kialakulásával reagálhat.

A béltisztító kúra tehát minden bizonnyal mindezek megelőzését szolgálja, baj esetén pedig a Clean Inside® program segítségével megszüntethetjük a fennálló problémákat.

Miért válasszuk a Clean Inside® teljes körű béltisztító kúrát?

A méregtelenítő és béltisztító program kijelenthetjük “kettő az egyben” eljárás, hiszen a már kialakult tünetek kezelését is szolgálja. Javasolt a kúrát elvégezni mindazoknak is, akik még nem rendelkeznek panaszokkal. A béltisztító kúrával elkerülhető a helytelen életmód miatt kialakuló emésztőrendszeri zavarok, mint a székrekedés, a hasmenés, mindemellett megőrizhető a bélflóra egyensúlya.

A három készítményből álló béltisztító kúra több lépcsőben szabadítja meg a szervezetet a káros anyagoktól, úgy hogy közben erősíti a szervezet természetes méregtelenítő és salaktalanító folyamatait. Rostjainak köszönhetően eltávolítják a vastagbélben letapadt, és a tápanyagok felszívódását akadályozó, azonfelül a parazitáknak élőhelyet biztosító salakanyagokat. Kövezkezésképp normalizálódik a bélmozgás, így megszűnnek az ürítési problémák, valamint búcsút mondhatunk a székrekedésnek, a puffadásnak, a hasfájásnak és a hasmenésnek is. A kúra egyik eleme a méregtelenítő tea, melynek hatóanyagai a belső szervekben, azaz a májban felhalmozódott toxinoktól, nehézfémektől szabadítják meg szervezetünket , míg a kúra másik eleme az anti-parazita kapszula segít véget vetni a parazitafertőzéseknek. A béltisztító program pótolja a jótékony bélbaktériumokat, ennek következtében helyreállítja az immunrendszer működéséért is felelős bélflóra egyensúlyát. Fontos felismerni a mai világban annak a súlyát, hogy mindez elengedhetetlen a megfelelő életminőséghez.

A béltisztító program nem gyógyszer, de tudni érdemes, hogy a béltisztítással és méregtelenítéssel a vastagbélrák kockázatát is jelentősen csökkenthetjük.

Megszűnhet a tulsúly a béltisztító program segítségével?

A mai statisztikák szerint igen magas a túlsúllyal küzdő emberek száma Magyarországon. Tudatos életmódváltással és egy kis odafigyeléssel megszabadulhatunk a felesleges plusz kilóktól, természetesen kellő figyelmet fordítva szervezetünk tisztántartására. Ideális tisztítókúra segítségével könnyedén megindulhat a súlycsökkenés azáltal, hogy megszabadulunk a szervezetünkben felgyülemlett és lerakódott méreganyagoktól. A Clean Inside® egy teljesen naturális béltisztító program, amely szinte egész Európában közismert termék. Összetett megoldást nyújtva segít az évek alatt felhalmozódott méreganyagokat kiüríteni a szervezetünkből.

Milyen kockázatokkal jár a béltisztító kúra alkalmazása?

A Clean Inside® béltisztító kúra teljes mértékben fájdalommentes, nincsenek kellemetlen mellékhatásai, így nem kell tartani attól, hogy folyton a mosdóba fogunk futkosni. Természetes összetevők alkotják, emellett laktóz, glutén és gmo mentes.


Ajánlott termék

Béltisztító rostClean Inside® béltisztító rost kiegészítő

A béltisztító rost kiegészítő a rostok segítségével megtisztítja a vastagbelet az összegyűlt lerakódásoktól és megelőzi az újabb lerakódások képződését.