Béltisztítás

BéltisztításEgyre fokozódó hangsúly kerül a minőségi higiéniára, a tisztaság napjainkban jelentős szerepet játszik az elégedettség kialakulásának folyamatában, a munkahelyi és iskolai közegben, a közösségi együttélés szabályrendszerében. Mindazonáltal nem csak a körmök ápoltsága, illetve a fogak, haj, tiszta ruházat tartoznak ebbe az iránytadó rendszerbe.

A vírusos, bakteriális fertőzések, gyulladások tünetei nagyon hasonlóak lehetnek, de különböző kezeléseket igényelnek, szaporodásuk nem olyan látványos, viszont a közvetlen környezetében élők életét megkeserítik. A közös mellékhelyiség használata a lehetséges betegségek terjesztésének táptalaja lehet.

Abban az esetben, ha óvatlanul ilyen állapotba került, a belek tisztítása orvosolhatja kellemetlenségeit. Ellenben nem csak az effajta helyzet rekonstruálására alkalmas, köztudott, hogy emésztő­ és bélrendszerünk nem működhet megfelelően, ha az elfogyasztott táplálék nem képes felszívódni, szervezetünknek tápértékhiánya lesz.

A bélsárban megmutatkozó paraziták szintén eltávolíthatóak egy specifikus béltisztító kúra keretében. Túlnyomóan az emberek többsége nem fektet túl nagy hangsúlyt a bélrendszer egészséges működésére, amelynek nélkülözhetetlen szerepe van az egészséges életvitel fenntartásához.

Fontossága a vastagbél esetében igen jelentős, hiszen a jól működő emésztőrendszer alapvető tényezője egészsgünknek. A vastagbél a méregtelenítés legfontosabb és egyidejűleg legfőbb szerve az emberi szervezetben, az immunrendszer alapköve.

A méreganyagok, élelmiszeradalékok, a helytelen étrend negatív hatása, a nem környezetbarát anyagok, medicinák, kábítószerek kiválasztása és eltávolítása ugyancsak a bélrendszeren keresztül zajlik, ezáltal az egészséges emésztőrendszer bélflórája is károsodik.

Ennek tükrében szervezetünk méregtelenítő kapacitása sincs kellő képpen felkészülve a “civilizáció újításainak” ilyen mértékű kiválasztására, eltávolítására.

A belek tisztítása az egyetlen mentőöv, amely hozzájárul a bélrendszerben lerakódott élőlények számára megemészthetetlen anyagok eltávolításához, ezáltal négy­nyolc kg súlyfelesleg eltüntetésében. A lerakódott salakanyagok ennek dacára nem csak plusz súllyal járnak, hanem a bélrendszer méregtelenítő szerepét is gátolják.

Az emberi szervezetben megtalálható mérgek kiürülés helyett felszívódásra hajlamosak, ennek következménye a különféle betegségek kialakulása.

A nem megemésztett táplálék idővel rohadásnak indul, ezáltal méreganyagokat kezd termelni. Egy kúra ennek ellenére segíthet a bélrendszer ideális működésének visszaállításában. Egyes intő tünetek segíthetnek feleszmélni a változtatásra, mikor esedékes a béltisztíítás kúraszerű elkezdése.

A béltisztító kúra szükségessége

Akár székrekedés, hasmenés esetén is létfontosságúvá válhat, tudniillik mindkét történés elsődlegesen a bélrendszer sztenderd működésének hiánya miatt jelentkezik.

Ha az egészséges bélflóra károsodik, sokszor előforduló, ismétlődő elgyengültség, kimerültség jelzi az immunrendszer gyenge produktivitását, azaz az élősködők elszaporodását a bélrendszerben, a stressz, a toxinok (méreganyagok az élelmiszer, gyógyszerek környezeti behatásnak köszönhetően) túlzott felgyülemlését a bélrendszerben. Jelen esetekben ugyancsak javasolt, melynek pozitív impulzusa által az egészséges egyensúly visszaállítható.

Az emésztési zavarok, gyomor irritáló mesterséges ételadalékok, gyógyszerek valamint kemikáliák, mint például tartósítószerek a bélrendszerre ható sokkterápiájának köszönhetően magas számban terjedtek el társadalmunkban, ezátal rontva a tápanyagok feldolgozási képességét, továbbá az egészségtelen étrend negatívan hat az emésztőrendszerre, ezáltal az egészséges bélflórája is károsodik.

A belek tisztítása azonban a puffadás, gyomorégés, emésztési elégtelenség, bélgáz, egyes eseteknél székrekedés, hasmenés esetén, a bélrendszert helyreállító hatásának köszönhetően hosszú távon a lehető legjobb feltételeket biztosítja az immunrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, és hosszú távon jótékony hatású.

Figyeljünk az intő jelekre, a testi problémák és kóros állapotok kialakulása, mint pattanások, bőrproblémák, ekcéma utolsó figyelemfelkeltő jelzésként funkcionálnak, ugyans ilyenkor már a szervezet a bőrön keresztül próbálja meg kilökni magából a benne felgyülemlett méreganyagokat.

Vigyázat, a kozmetikumokkal csakis palástolni lehet a meglévő problémákat, ezért is javasolt a gyors és látványos eredményt produkáló béltisztításon alapuló kúra.

Az immunrendszer rehabilitásában ebben az esetben a teljeskörű kúra segít, a toxikus anyagok kiválasztása, ürítése ismét eredményes lehet.

Egy béltisztítást elvégezve nem csak szervezetünk lesz méreganyagoktól mentes, egyazonáltal a szépségápolásunkról is gondoskodik, a már egészséges bélrendszer újból képessé válik a tápanyagok kiválasztására, így a véráramba juttatásával a haj és a bőr táplált lesz.

Emésztő – és bélrendszerünk helyreállítása az emberi test méregtelenítésének legfontosabb lépése az egészséges működését segítő belek tisztítása. A súlytöbblet által felhalmozódott felesleg eltávolításához az egyenes út a rendszeres és jó emésztés visszaállítása lehet. Az elégedett páciensek elmondása szerint a kúra végén a zsír felszívódása, leépülése egyenletes fogyást eredményezett igen magas százalékban.

Ennek következménye az édességek és a zsíros ételek kevésbé megkívánása, ez vezet a szervezet hatékonyabb működéshez.

A kúra elvgézése következtében nem csak szervezetünk lesz méreganyagoktól mentes, egyazonáltal a szépségápolásunkról is gondoskodik, a már egészséges bélrendszer újból képessé válik a tápanyagok kiválasztására, így a véráramba juttatásával a haj és a bőr táplált lesz.

Béltisztító kúra biztonságosan

A kúra alatt olyasfajta táplálékkiegészítőket javasolt fogyasztani, amelyek orvosilag alátámasztva biztonságosak, mellékhatásoktól mentesek, ezáltal természetes anyagokat juttatnak a szervezetbe.

A béltisztító kúra legbiztonságosabb elvégzéséhez napjainkban a Clean Inside® béltisztító program nyújt teljeskörű segítséget.

Mivel manapság kevés olyan ember van, aki egész életében egészségesen táplálkozott, a Clean Inside® béltisztító program használata révén az immunrendszer ismét képes eleget tenni a funkciójának, így a méregtelenítés mindenkinek javasolt.

Forrás:
A NaturalSwiss.hu weboldal hozzájárult a tartalom felhasználásához.


Ajánlott termék

Béltisztító rostClean Inside® béltisztító rost kiegészítő

A béltisztító rost kiegészítő a rostok segítségével megtisztítja a vastagbelet az összegyűlt lerakódásoktól és megelőzi az újabb lerakódások képződését.