Béltisztítás jelentősége

A bélmozgások képezik egészségünk alapjait. Ha naponta nincsen legalább egy székletürítés, akkor jó úton haladunk a különböző betegségek kialakulása felé.

A bélflóra egészségesen tartása a legfontosabb dolog, amit az egészségünk érdekében megtehetünk. A béltisztítás lényege, hogy újjáépítsük a bélflórát, megtisztítsuk a vérünket és a nyirokrendszert a feleslegesen felhalmozódott salakanyagoktól.

Sok ember, különböző okokból kifolyólag veti alá magát a béltisztítás folyamatának. Napjainkban az egyik leggyakoribb bélprobléma a székrekedés, melynek kialakulása többnyire az alacsony rosttartalmú étrendnek és a kevés folyadékbevitelnek tulajdonítható, ezek hiányában lesz a széklet sűrű és tömör.

Napjainkban egyre többen választják a természetes, gyógynövény alapú készítményeket a béltisztítás hatékony és alapos elvégzéséhez.

A természetes alapanyagú, béltisztítás folyamatát elősegítő készítmények előnyei:

  • egészséges bélflóra megteremtése a vastagbélben, hasznos bélbaktériumok pótlásával
  • epe káros anyagoktól való mentesítése
  • nehézfémek eltávolítása a bélfalakról, gyógynövények, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok segítségével

Egy alapos béltisztítás, néhány naptól akár évekig is eltarthat, minden azon múlik, hogy mennyire egészséges az adott emésztőcsatorna.

Minél több antibiotikum, adalékanyag, tartósított élelmiszer került elfogyasztásra az évek során, annál huzamosabb ideig tart a béltisztítás. A béltisztítás folyamata szorosan összefügg az egészséges táplálkozással.

A gyógynövénykeverékekből álló Colonix béltisztító program segítségével, már néhány nap, vagy egy-két hét alatt jó eredményeket érhetünk el.

Hozzászólások lezárva.